RETOURNEREN & RUILEN

Ondanks dat wij goed voor onze producten zorgen en alles controleren voor verzending, kan het gebeuren dat je na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. Wij willen jou vragen om jouw nieuwe items direct na ontvangst te controleren op gebreken. Heb je iets ontdekt? Neem dan contact met ons op, bij voorkeur via webshop@vandebeltmodewereld.nl. En gooi jouw bon/betalingsbewijs vooral niet weg, want de garantie is alleen geldig binnen 6 maanden na aankoop met bon/betalingsbewijs

Retourneren

Het kan zo zijn dat de bestelde artikelen niet voldoen aan jouw verwachtingen. Erg jammer, maar geen probleem. We nemen de artikelen vanzelfsprekend terug. Lees hieronder onze retourvoorwaarden en hoe je jouw bestelling kunt retourneren.

  • Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst;
  • Geef op de pakbon duidelijk aan welk(e) artikel(en) je wilt retourneren, door deze aan te kruizen;
  • Voorzie het pakketje van een Track & Trace code, zodat je altijd een bewijs van verzending hebt;
  • Retourkosten zijn voor eigen rekening;
  • Artikelen dienen ongedragen te zijn (passen mag natuurlijk wel) en moeten voorzien zijn van het originele Modewereld prijskaartje;
  • Wanneer het originele prijskaartje niet aanwezig is en/of de artikelen gedragen zijn, behouden wij ons recht de artikelen te weigeren.

Je mag jouw artikel(en) natuurlijk ook in de winkel retourneren. Lever de ingevulde pakbon samen met het artikel in bij één van onze kassa’s. We zorgen ervoor dat het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen wordt teruggestort.

Ruilen

Wil je liever een andere maat of kleur? Ook dit is geen probleem. Geef aan op de pakbon om welk artikel het gaat en voor welke maat/kleur je het artikel wilt ruilen. Zodra wij het artikel retour hebben ontvangen, sturen wij het nieuwe artikel kosteloos naar je toe.

Controleer of jouw artikel in aanmerking komt voor een ruiling:

  • Het artikel moet ongedragen en onbeschadigd zijn;
  • Jouw ruiling moet binnen 8 dagen bij ons binnen zijn;
  • Alle artikelen moeten voorzien zijn van het Modewereld prijskaartje.

Het kan gebeuren dat jouw gewenste maat of kleur helaas niet op voorraad is. We laten je dit zo snel mogelijk weten en zullen in dat geval het aankoopbedrag terugbetalen.

Geschillenregeling

Ben je niet tevreden over een product of dienst? Neem zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via 0522-442634 of mail naar webshop@vandebeltmodewereld.nl. Je ontvangt uiterlijk binnen 10 werkdagen een reactie.

Ook als je niet tevreden bent over onze klantenservice of een ander onderdeel van Mijn Modewereld, horen wij dit graag. Neem in dat geval contact met onze directie op via info@vandebeltmodewereld.nl. Wij willen onze klanten namelijk enkel de beste shopervaring bieden.

Mijn Modewereld
Dorpsstraat 44-52
7957 AW De Wijk
Telefoon 0522-442634
Email: webshop@vandebeltmodewereld.nl
KvK-nummer: 04056454
BTW-nummer: NL810110398B01