BETALEN BIJ MIJNMODEWERELD

Alle betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een payment service provider waarbij je veilig via iDeal of creditcard kunt betalen.

Bij alle betaalmethoden maken wij gebruik van Multisafepay. Deze payment provider verzorgt de afhandeling van de transacties. Jouw gegevens worden gecodeerd verstuurd via een beveiligde lijn. Als Multisafepay jouw betaling ontvangt en gecontroleerd heeft krijgen wij een akkoord en gaan wij jouw bestelling verwerken. Je krijgt hiervan een orderbevestiging in je e-mail. Het is daarom belangrijk dat je het goede e-mailadres invult. Via de orderbevestiging geven wij aan dat de bestelprocedure succesvol is verlopen en dat wij je order hebben ontvangen.

Bij jouw Modewereld kun je op onderstaande manieren 100% veilig betalen:

iDeal

iDeal is online betalen via je eigen telebankiersysteem thuis. Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN-AMRO, Fortis, Rabobank, ING, Friesland bank, SNS Bank, ASN bank, Regiobank, Triodos bank, Van Lanschot bankiers of Knab kun je via iDeal betalen bij Mijn Modewereld.

Visa, Maestro en Mastercard

Het is ook mogelijk om direct je betaling af te ronden met Visa, Maestro of Mastercard.

Direct e-banking / MisterCash (België)

Met deze Belgische betaalkaarten kun je veilig en snel betalen bij jouw Modewereld.

FashionCheque

Online is het ook mogelijk om je bestelling te betalen met FashionCheque. Ook is het mogelijk om een deel van je bestelling te betalen met FashionCheque. Dit wijst zich vanzelf in het afrekenproces.

Wanneer je je bestelling (of een deel van je bestelling) hebt betaald met een FashionCheque en deze retour stuurt crediteren wij het aankoopbedrag d.m.v. cadeaubon. Deze is onbeperkt geldig en kun je besteden bij je volgende online aankoop.

Spaarpunten inleveren Webshop

Je kunt op MijnModewereld ook met spaarpunten betalen. Iedereen met een Modewereld klantnummer (klantenkaart of webshop account) ontvangt bij elke bestede € 10,- één Modewereld spaarpunt. Elk punt is € 0,50 waard en vanaf 100 punten (€ 50,-) kun je jouw aankopen geheel of gedeeltelijk met Modewereld spaarpunten betalen.

Ondervind je tijdens het bestellen problemen met de door jou gekozen betaalmethode? Controleer dan eerst goed of je alle gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met het webshopteam van Mijn Modewereld (0522-442634).

LET OP: Het is niet mogelijk om met acceptgiro te betalen of het geld naar ons over te maken.

Op alle overeenkomsten en geschillen tussen partijen is het Nederlandse recht van toepassing. Alle prijzen staan vermeld in euro's en zijn inclusief BTW.

Van de Belt Modewereld B.V.
Dorpsstraat 44-52
7957 AW De Wijk
Telefoon: 0522-442634
Email: webshop@vandebeltmodewereld.nl
KvK-nummer: 04056454
BTW-nummer: NL810110398B01