Mini actie

Mini Cooper cabrio actie

Heb jij altijd al in een cabrio willen rijden en dan ook nog eens in een Mini Cooper? Dan is dit jouw kans! Dankzij Dusseldorp kun jij in samenwerking met Mijn Modewereld kans maken om een weekend lang in een Mini Cooper cabrio te mogen rijden. Wat moet je hiervoor doen om kans te maken? Zodra jij iets gekocht hebt tussen 21 april en 7 mei kun jij jouw kassabon bij ons inleveren bij de kassa, samen met de Mini-bon uit de folder. Heb je het ingeleverd? Wie weet heb jij binnenkort dan een Mini voor een weekend. En nu duimen!

T-shirt ontwerpen

22 t/m 30 april – ontwerp jouw eigen T-shirt

Het is van 22 t/m 30 april meivakantie en daarom zijn alle kinderen van harte welkom om een eigen T-shirt bij ons te komen ontwerpen. Dit kan helemaal in het Hollandse thema met een molen-, kaas- of tulp printjes. Laat zien hoe creatief jij bent en maak er iets fantastisch van. Als jij langskomt, krijg je ook ranja met iets lekkers. Tot snel!

Kids styling day

26 april - Kids styling day

Op woensdagmiddag 26 april is het zover: dan is het de kids styling day! Wat houdt dit in? Geef je zoon of dochter op en laat ze samen met de stylist een toffe outfit uitzoeken. Als de outfit compleet is, mogen zij als een écht fotomodel op de foto! Natuurlijk krijgen jullie de foto mee als aandenken. Het is wel belangrijk dat jullie je op tijd aanmelden, want vol = is echt vol! Bel ons op 0522 441 259 of mail naar kids@vandebeltmodewereld.nl. Vergeet bij de e-mail niet om de naam te vermelden, de leeftijd en kledingmaat. Zien wij jullie woensdag 26 april?

50 jaar 27 april

27 april – samen 50 jaar met Willem-Alexander

Word jij, net zoals Willem-Alexander, op 27 april 50 jaar? En behoor jij niet tot de gelukkigen die uitgenodigd zijn voor het feestelijke diner? Niet getreurd, kom dan in de week van 25 t/m 29 april lunchen bij Mijn Modewereld. Op vertoon van jouw legitimatie en deze nieuwe Trendupdate maken wij een koninklijke lunch voor jou klaar. Hoe lekker is dat? *Max 1 lunch p.p.

Bos bloemen

29 en 30 april – Bos bloemen cadeau

Het voorjaar is begonnen en daar horen bloemen bij. Wij bij Mijn Modewereld houden enorm van bloemen en daarom gaan wij zij aan jou weggeven! Kom op zaterdag 29 en zondag 30 april shoppen en krijg bij een minimale besteding van €100.- een bos bloemen cadeau. Dat is nog eens een leuk cadeautje om te krijgen! We love flowers..

Beach towel winnen

Shop, kras en win!

Zodra jij bij ons komt shoppen, krijg jij bij besteding vanaf €75,- een kraskaart cadeau. Wat kun jij winnen met de kraskaart? Een echte roundie beachtowel! Met andere woorden: een rond strandlaken waar jij de show mee zult stelen. Heb je de beachtowel helaas niet gewonnen? Niet getreurd want je hebt altijd prijs, dankzij de €10.- korting op je volgende aankoop