WERKEN BIJ MIJN MODEWERELD

Mijn Modewereld bestaat uit 4000m2 winkeloppervlakte én een webshop. En wat dacht je van een eigen atelier en een Modecafé? Dat vraagt echt om een groot team! Gelukkig hebben wij bijna 100 enthousiaste collega’s om de inkoop, goederenverwerking, visual merchandising, webshopbeheer, de administratie en de verkoop mee te verzorgen.

Samen zetten we ons dagelijks in om onze klanten de allerbeste shopervaring te bieden, door te inspireren en te adviseren. Ervaar het zelf en maak onderdeel uit van ons team!

Open sollicitatie

Ben jij een enthousiaste modeliefhebber met "passion for fashion”? Mail naar sollicitatie@vandebeltmodewereld.nl of solliciteer per post en wie weet hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Stageplaats

Volg jij een MBO 3 of 4 opleiding in de richting van mode, detailhandel of etaleren? Solliciteer naar een leerzame stage in onze winkel of bij ons team met visual merchandisers. Ben je meer opzoek naar een stageplek achter de schermen van Mijn Modewereld? Kom dan onze webshop of logistieke afdeling versterken. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar sollicitatie@vandebeltmodewereld.nl, dan nemen wij contact met op je.

Studeer je op HBO-niveau en lijkt een stage bij Mijn Modewereld interessant? Laat het ons weten via sollicitatie@vandebeltmodewereld.nl.